## Extra-Curricular Clubs Summer Term 1, from 15 April to 24 May 2024

Day	Club	Duration	Times	Room/area	Leader
Monday Lunchtime	Cricket – All Years	30 mins	12.15-12.45	Field	SH/SG
	Library - All Years Max 30 children, quiet reading, choosing, renewing and returning books	25 mins	12.45-1.10	Library	GB
	Music Theatre Group - All years	30 mins	12:40-1:10	Music Room	SW
Monday After School	Rippa Rugby - Years 5, 6 and 7 (External club paid) 15 Apr to 20 May  Welcome to Rippa Rugby	1 hour	15.20–16.20	Field	External
	Orchestra – Invite only	1 hour	15.20-16.20	Music Room	SW
	Tennis (External club paid) 15 Apr to 20 May <u>Live4tennisbookingform</u> Collection outside the school reception office	1 hour	15.30–16.30	Ferndown Tennis Courts	External
Tuesday Lunchtime	Spanish – All years	30 mins	12.15-12.45	LA15	FS
	Athletics, Year 5 & 6	30 mins	12.15-12.45	Field	SH
	Library - All Years Max 30 children, quiet reading, choosing, renewing and returning books	25 mins	12.45–1.10	Library	GB
	Singing – All Years	30 mins	12.40-1.10	Music Room	SW
	Youth Club (Year 7 invite only)	45 mins	12.15-1.00	Youth Club	LB
	STEM Club – Years 7 & 8 First 10 to sign up with Miss Dale	30 mins	12.35–13.05	PA02	KD/NBA
Tuesday After School	Dodgeball (External club paid) 16 Apr to 16 Jul <u>TeamThemebooking</u>	1 hour	15.25–16.25	Gym	External
	Homework Club – All years	1 hour	15.20–16.20	Library	GB
Wednesday Lunchtime	Rounders – All Years	30 mins	12.15-12.45	Field	SH/SG
	Gardening Club – All years  Max 12 pupils, sign up with Mrs Cooper	30 mins	12.30 – 1.00	Tranquillity	LC/TW
	Library - All Years Max 30 children, quiet reading, choosing, renewing and returning books	25 mins	12.45-1.10	Library	GB
	Singing – All years	30 mins	12.15-12.45	Music Room	MB

	Samba - All years	25 mins	12:45-1:10	Music Room	SW
	Computers – Years 6 & 7 Max 15 places, sign-up sheet in ICT room	30 mins	12.30-1.00	PA03	MM
	Art Club – All years 20 pupils, sign-up sheet on Art door	30 mins	12.15–12.45	PA10	NC
Thursday Lunchtime	Sports Leaders – Year 8	30 mins	12.15-12.45	Gym	SG
	Ukulele- All years	30 mins	12.40-1.10	Music Room	SW
	Library - All Years Max 30 children, quiet reading, choosing, renewing and returning books	25 mins	12.45-1.10	Library	GB
	The Ark – All years With Miriam Biggs local youth worker. A club where they explore the Christian faith through games, crafts, and fun	30 mins	12.40-1.10	LA13	MB, VG
	Science – Year 5 (Sign up with Mrs Johns)	35 mins	12.35-1.10	PA2	CJ
	School Council – Every other Thursday	1 hour	12.15-1.15	PA4	
Thursday After school	Homework Club – All years	1 hour	15.20–16.20	Library	GB
	Athletics – Years 7 & 8	1 hour	15.20–16.20	Field	SH/SG
	Arts and Crafts – All years 10 places – Sign up with AM/LP	1 hour	15.20-16.20	PA12	AM/LP
Friday Lunchtime	Football – Year 5	30 mins	12.40-13.10	Field	MW
	Dance – Year 5 & 6	30 mins	12.15-12.45	Hall	KZ
	DT Club – All years - opportunity to complete unfinished practical work First 12 pupils each week	30 mins	12.15-12.45	PA11	AM
	Eco Club – All years	30 mins	12.15 –12.45	LA11	ML
	Library - All Years Max 30 children, quiet reading, choosing, renewing and returning books	25 mins	12.45–1.10	Library	GB